Cinefòrum ODS

Before The Flood (Antes de que sea tarde)

Before The Flood

Cinema i xerrades centrades en els Objectius de Desenvolupament Sostenible i Drets Humans. Projecció del documental Before The Flood (Antes de que sea tarde), ODS 13, 15 i 17, presentat per la Fundació Grup Tercer Món, en col·laboració amb Teachers For Future Spain.

El 25 de setembre de 2015 va ser aprovada l’Agenda 2030 per l’Assemblea General de les Nacions Unides amb els objectius d’erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre d'altres. L’Agenda 2030 és una agenda integral i multidimensional, ja que engloba les tres dimensions del desenvolupament sostenible, com el vessant econòmic, social i ambiental. Des d’aleshores, cada 25 de setembre se celebra el Dia Mundial d’Acció pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i Mataró se suma per primera vegada a aquesta jornada amb l’organització d’un cicle de cinefòrum.

La projecció de quatre pel·lícules els divendres 27 de setembre, 4, 11 i 18 d’octubre a diferents equipaments de la ciutat pretén abordar alguns dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La projecció de les pel·lícules escollides comptarà amb un fòrum amb diferents experts sobre la temàtica i membres del Grup Tercer Món.

Organitzen: Fundació Grup Tercer Món, Ajuntament de Mataró, Diputació de Barcelona, AV de Rocafonda, l'Esperança i Ciutat Jardí, AV Pla d'en Boet i AV de Cerdanyola
Cinefòrum ODS
Before The Flood (Antes de que sea tarde)
Divendres 18 d'octubre de 2019
19 h
Centre Cívic Cerdanyola