Concert de cambra

Cabaret songs

Cabaret songs

La mezzosoprano Mireia Pintó acompanyada de Vladislav Bronevetzkt al piano presenten un repertori amb obres de Poulenc, Satie, Strauss, Rosenthal, Holländer, Britten i Bolcom.

Mireia Pintó ha estat guardonada amb els premis més importants dels estats espanyol i italià. El seu repertori inclou òpera, oratori i lied. Col·labora amb grups instrumentals de cambra i diverses orquestres i ha participat en cicles, festivals i produccions operístiques d'Holanda, Alemanya, França i Rússia. El seu repertori com a solista és molt ampli i inclou obres de Bach, Vivaldi, Boccherini, Pergolesi, Haydn, Mozart, Beethoven, Rossini, Falla, Bruckner, García Alcalde, Montsalvatge, Hindemith, Kodály, Stravinsky, Casals, Murani, Shostakovich i Ravel.

Vladislav Bronevetzkt porta a terme una substancial activitat concertística, reconeguda per la seva subtilesa interpretativa i la seva perfeccionada tècnica. Ha realitzat diverses gires de concerts i ha participat en nombrosos festivals internacionals i cicles de concerts, actuant com a solista i com a pianista de cambra acompanyant reconeguts intèrprets, com la violoncel·lista Natàlia Gutman, les sopranos Annick Massis i Núria Rial, els tenors Josep Bros i Juan Diego Flórez, el Quartet de l'Orquestra Filharmònica de Berlín, la violinista Maria Solozobova o el ballarí Angel Corella, entre d’altres.

La tarifa reduïda és per a socis del Foment Mataroní, Socis Club Tr3s C, Socis Òmnium Cultural, Jubilats, Abonats al Teatre Monumental, Carnet Jove, Carnet Blau i persones amb mobilitat reduïda.

Organitza: Foment Mataroní
Concert de cambra
Cabaret songs
Diumenge 3 de març de 2019
18 h
Foment Mataroní
12 euros | 10 euros tarifa reduïda