Concert

Discconcert amb We Are Not Heroes

WANH

El segon diumenge de cada mes, la sala Clap acull una activitat musical i sessió de discoteca organitzada per l'associació Entramat i dirigit a persones amb diversitat funcional.

We Are Not Heroes és una banda de rock formada el 2014, amb influències funk, punk i blues. Amb un estil fresc, directe, renovador i personal venen a presentar Buenos, Malos, Héroes y Villanos, el seu primer treball d'estudi, gravat a GravityMusic el 2018, ple de càrrega social, preguntes existencials, sentiments i valors a l'espera de deixar empremta i formar part de qui les escolti. Ple d'eixordadores guitarres amb ganes de córrer lliures, melodies acrobàtiques i intrèpids riffs, fins i tot un espontani i prodigiós quintet de corda.

El Discconcert és un projecte que sorgeix de la col·laboració de la Casa de la Música i el Taller d’Idees el mes de novembre de 2005 amb la intenció de, per un costat, oferir un espai de lleure a les persones amb diversitat funcional on poder gaudir de música en directe i una estona de ball a la discoteca; per una altra banda, pretén recollir diners per poder dur a terme, col·laborar i desenvolupar nous projectes de participació i integració de persones amb diversitat funcional.

La totalitat del que es recapta va destinat a dur a terme les activitats de l'Associació Entramat.

Organitza: Casa de la Música de Mataró
Concert
Discconcert amb We Are Not Heroes
Diumenge 15 de desembre de 2019
17 h
Sala Clap
5 euros