Inauguració d'exposició

Eduard Novellas. New

detall d'una de les peces de l'exposició Eduard Novellas ©

Exposició individual de l’artista Eduard Novellas (Mataró, 1977).

New és fruit de l’evolució vital d’Eduard Novellas. Un camí que recorre a través de la serigrafia per mostrar-nos les seves reflexions a l’entorn de la forma, el color, l’experimentació... en definitiva, la creació.

Mitjançant el procés d’estampació, les obres que conformen aquesta exposició són imatges minimalistes que conviden a meditar sobre els processos de canvi i l’acceptació d’aquests. Són també experiències empíriques que l’artista realitza a partir de diverses teories associades amb el color i les sensacions, amb un nou llenguatge que ens interpel·la a través de l’obra impresa.

El treball és el resultat d’un exercici intel·lectual amb el que juguen i alhora s’equilibren l’atzar i les decisions. Però és també una mirada interior que vol obrir-se a l’espectador despullant-se de tot allò que no necessita. 

I és que un nou inici comença per allò senzill que va nodrint-se amb el temps de l’aprenentatge i de la casualitat, del que han dit i del que encara està per dir. I sobretot del misteri per descobrir fins on som capaços d’arriscar-nos a provar i aprendre de nou a mirar i a pensar.

Ruth Garcia, Historiadora de l’art.

Organitzen: M|A|C - Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i La Destil·leria Espai Cultural
Inauguració d'exposició
Eduard Novellas. New
Dissabte 9 de novembre de 2019
12 h
La Destil·leria. Espai Cultural
Entrada lliure