Temporada Estable / Teatre

El preu

el preu Felipe Mena ©

Un bon homenatge al dramaturg de Brooklyn a través d’un drama intimista, intens i reflexiu

Una història sobre l’enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisions. Dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom, El preu és el darrer èxit d’un dels grans dramaturgs del segle XX, Arthur Miller.

Dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se. Ben aviat, la casa ha de ser enderrocada i en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, un cirurgià d’èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars. Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l’única cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar als protagonistes com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions.

Autor: Arthur Miller / Traducció: Neus Bonilla i Carme Camacho / Direcció: Sílvia Munt / Intèrprets: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom / Escenografia: Enric Planas / Il·luminació: Kiko Planas (AAI) / Espai sonor: Jordi Bonet / Saxo tenor: Pepino Pascual / Vestuari: Antonio Belart.

Durada: 105 minuts

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Activitats relacionades

 
Temporada Estable / Teatre
El preu
Dissabte 2 de març de 2019
18 h i 21 h
Teatre Monumental
24 euros platea / 19 euros amfiteatre