El documental del mes

El que la Walaa vol

Walaa

La Walaa és una noia adolescent que viu al camp de refugiats de Balata, a la ciutat de Nablus (Palestina). És valenta i obstinada, i ha decidit formar part de les forces de l’Autoritat Nacional Palestina. Les proves per entrar al cos policial són molt dures, però si ho aconsegueix, es convertirà en una de les poques dones policies de Cisjordània. Encara és jove i immadura, però la resignació no forma part del seu vocabulari.

La vida de la Walaa està marcada per l’instint de supervivència i la superació de grans obstacles. Després de vuit anys, la seva mare torna de la presó, condemnada per haver ajudat un terrorista suïcida. El seu germà petit pretén imitar els seus ídols en la lluita de carrer. Tot això suposa un cúmul de contradiccions per als plans de futur de la Walaa.

Una pel·lícula que ens apropa a la vida d’una noia des dels 15 fins als 21 anys que, disposada a arribar fins al final, s’atreveix a qüestionar allò establert i a posar en dubte les estructures que l’envolten. Amb tot això, podrà finalment complir el seu somni i convertir-se en policia?

Organitzen: Clack i DocsBarcelona del Mes. Col·laboren: Ajuntament de Mataró, Fundació Unió de Cooperadors de Mataró i TecnoCampus
El documental del mes
El que la Walaa vol
Dimecres 13 de novembre de 2019
19 h
Cafè de Mar
3 euros / 1 euro estudiant de Tecnocampus