Concert

Partidaris

Partidaris

El grup maresmenc ens torna a proposar, per Sant Esteve, una vetllada de cançó protesta, compromís i llibertat. Aquesta vegada en format sextet, recuperant la formació i amb nou bateria. Partidaris repassaran alguns dels temes que els han acompanyat aquests 17 anys als escenaris posant èmfasi en el seu últim disc Cançons per l’esperança. En aquest nou treball les cançons són triades amb cura, per no deixar mai indiferent i ser coherents amb el moment social que estem vivint.

Energia, reivindicació i honestedat són els elements clau de la seva aposta. Amb un directe sòlid, que beu de l’essència de la música d’autor i la visió contemporània dels seus músics. Partidaris interpreta versions d'autors tan coneguts com Lluís Llach, Raimon, Ovidi Montllor, Ismael Serrano o Paco Ibáñez; cançons de sempre transportades de manera valenta i sense nostàlgia als nostres dies. Nous arranjaments que ens fan redescobrir aquelles cançons que creiem immutables i que ara són més vigents que mai.

Formació: Ramon Puigvert (veu), Xavier Dangla (guitarres), Oriol Albet (acordió i teclats), Xavier Patau (baix elèctric), Meritxell Soler (percussió) i Miquel Martínez (bateria).

Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats del tutor legal.

Organitza: Casa de la Música de Mataró
Concert
Partidaris
Dijous 26 de desembre de 2019
20 h
Sala Clap
6 euros anticipada (+ despeses) / 8 euros a taquilla