• Portada >
  • Agenda >
  • 14 dones artistes conviden a reflexionar a Can Palauet sobre el conflicte que genera el malentès

Notícia

14 dones artistes conviden a reflexionar a Can Palauet sobre el conflicte que genera el malentès

Una de les obres que es poden veure en aquesta exposicio de la DIBA

Mataró serà la primera ciutat que acollirà “Elogi del malentès”, una mostra col·lectiva produïda per Cultura de la Diputació de Barcelona que fins al gener de 2022 arribarà a 9 localitats de la província. L’exposició, comissariada per Joana Hurtado, aglutina les obres d’artistes de diferents disciplines.

El 14 de setembre s’inaugurà “Elogi del malentès”, una invitació artística a reflexionar sobre el conflicte que genera el malentès i l’oportunitat de descobrir un nou punt de vista. Ho fa amb les peces dels artistes Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala. Les seves intervencions destapen els malentesos que hi ha darrere de percepcions comunes, ja siguin somnis, amor, sexe, amistat o el descobriment de la diversitat i emplacen el visitant a fer-ne la seva pròpia lectura.

La mostra compta amb un servei educatiu específic i es faran diferents visites guiades. La primera (dissabte 26 d'octubre, 18.30 h), serà comentada per la comissària Joana Hurtado, seguida del recital poètic “Aquest amor que no és u” a càrrec de la poeta Blanca Llum Vidal. L'alumnat de l'escola Maria Marcè Marçal serà l’encarregat d’oferir les altres visites comentades (diumenges 27 d'octubre i 10 de novembre, a les 12 h i dissabte 16 de novembre a les 19 h). 

L’oferta d’activitats es completa amb unes performances el matí de diumenge 17 de novembre amb una acció de poesia i música electrònica i un vermut a càrrec de Maria Sevilla, poeta i docent, i Joan Martínez, músic i matemàtic; tot seguit es farà la performance “La Tarte Tatin”, a càrrec d’Anna Dot, artista, amb una acció sobre l'origen i la recepta, del pastís Tatin que inclou tastet d’aquest postres preparat per l'artista.

Després de passar per Mataró, “Elogi del malentès” viatjarà a Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Manresa, Badalona, Granollers, Martorell, Sant Cugat del Vallès i Terrassa.

 

 

 
14 dones artistes conviden a reflexionar a Can Palauet sobre el conflicte que genera el malentès
Data publicació: 06.09.2019