• Portada >
  • Agenda >
  • El cicle Cinema Lliure a la Platja tornarà aquest estiu a Mataró

Notícia

El cicle Cinema Lliure a la Platja tornarà aquest estiu a Mataró

edició 2016

Del 26 de juny a l’1 d'agost arriba la 8a edició de Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent que ja s'ha convertit en una de les cites més esperades de l'estiu i que es fa a Barcelona, Badalona, el Prat de Llobregat, Palamós i Mataró. A la platja del Callao es podrà veure el film familiar “Kubo y las dos cuerdas mágicas” (24 de juliol) i “Bienvenida a Montparnasse” (27 de juliol). Les dues projeccions formen part de la programació de Les Santes.

El cicle, organitzat per l’Associació Medusas, amb la col·laboració de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, segueix apostant per programar pel·lícules de cinema independent de qualitat que han estat guardonades o han obtingut un ressò destacat tot i que no han gaudit d’un circuit comercial extens

“Bienvenido a Montparnasse” és una coproducció franco-belga del 2017 dirigida per Leónor Serraille. Narra la història de La Paula, una jove que busca el seu lloc en el món després d'una decepció amorosa. Arruïnada, sense treball i sense amics començarà un viatge caòtic per París on intentarà reconstruir la seva vida des de zero.

De la mateixa manera que s’ha fet en les dues edicions anteriors enguany hi tornarà a haver la sessió familiar Kids que té per objectiu convidar a les famílies a gaudir del cinema de qualitat a la platja per iniciar els més petits en el món del cinema independent, compartint-lo en família. D’aquesta manera el dia 24 de juliol es projectarà “Kubo y las dos cuerdas mágicas”, una producció nord-americana que se situa en un Japó fantàstic, on un noi convoca per accident un esperit del passat i es veu obligat a enfrontar-se a déus i monstres. Per poder lluitar haurà de trobar una armadura màgica que una vegada va ser del seu pare, un samurai llegendari.

Les sessions de Cinema Lliure començaran amb música a càrrec d’iCAT per animar l'ambient. Quan s’amagui el sol, perquè la projecció pugui ser òptima, s'emetrà un curtmetratge seleccionat per Filmets (Badalona Film Festival). A continuació, es veurà la pel·lícula programada. Totes les cintes de la mostra s'emeten en versió original amb subtítols en castellà i amb subtítols en anglès per a les pel·lícules catalana i espanyoles.

Podeu consultar tota la programació al web http://cinemalliure.com/
El cicle Cinema Lliure a la Platja tornarà aquest estiu a Mataró
Data publicació: 22.05.2019