• Portada >
  • Agenda >
  • El cinema infantil en català torna aquesta primavera a les Biblioteques de Mataró

Notícies: Cinema infantil

El cinema infantil en català torna aquesta primavera a les Biblioteques de Mataró

cartell barrufets

Les Biblioteques de Mataró posen en marxa el 6è cicle de la programació de cinema infantil en català durant el mes d’abril. A la biblioteca Antoni Comas s’hi projectarà aquest dissabte 7 d’abril la pel·lícula “Els barrufets: el poble amagat”.

Durant aquesta edició, s’oferiran un total de 6 pel·lícules a les dues biblioteques entre els mesos d’abril i desembre, tres a la Biblioteca Pompeu Fabra i tres a la Biblioteca Antoni Comas. Podem destacar títols com “Cars 3” o “Tadeu Jones 2”, entre d’altres. Les projeccions de les pel·lícules són gratuïtes amb aforament limitat i es realitzaran els dissabtes a les 11 h.

L’objectiu d’aquest cicle és potenciar l’hàbit de veure pel·lícules en català entre els infants, gràcies a una programació atractiva i variada.

Aquest cicle de programació forma part del projecte CINC, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de l’Ajuntament de Mataró.

Pots consultar tota la programació a l'enllaç adjunt.

 
El cinema infantil en català torna aquesta primavera a les Biblioteques de Mataró
Data publicació: 04.04.2018