• Portada >
  • Agenda >
  • La Biblioteca Antoni Comas convoca el 4t concurs de microrelats

Notícia

La Biblioteca Antoni Comas convoca el 4t concurs de microrelats

recull de llibretes amb microrelats guanyadors anteriors

La Biblioteca Antoni Comas de Mataró posa en marxa el IV concurs de microrelats amb l’objectiu de fomentar, mitjançant una proposta de creació literària, els valors, els espais, les activitats i els serveis que tenen lloc a la biblioteca mataronina. 

Els participants poden presentar les seves propostes fins al 17 de novembre.

Els microrelats, que en cap cas poden  excedir els 500 caràcters (inclosos els espais en blanc), han de ser originals, inèdits i han de recrear situacions on la biblioteca Antoni Comas sigui un element imprescindible per a la trama, ja sigui perquè els protagonistes hi fan al·lusions, o bé perquè la trama es desenvolupa en els espais de la biblioteca. La proposta temàtica per a l’actual edició del concurs és el valor social de la biblioteca Antoni Comas. És a dir, textos que reflecteixin què aporta la biblioteca als ciutadans que la utilitzen: és un espai de convivència, d’aprenentatge permanent, d’accés a la cultura, etc.

Els membres del jurat, format per cinc treballadors de les Biblioteques de Mataró, tindran en compte per seleccionar el relat guanyador: l’originalitat, la creativitat argumental, la capacitat d’impacte del relat i la idoneïtat d’incorporar elements i espais identificatius de la biblioteca mataronina. 

El premi del concurs consisteix en la publicació del microrelat guanyador a la contraportada de la llibreta que es publicarà al febrer de 2018 amb motiu del cinquè aniversari de la biblioteca, juntament amb una il·lustració realitzada sobre el microlrelat guanyador per un il·lustrador o dissenyador gràfic. 

Podeu consultar les bases a l'enllaç adjunt, a la biblioteca o mitjançant els seus canals comunicació habitual.

 
La Biblioteca Antoni Comas convoca el 4t concurs de microrelats
Data publicació: 28.09.2017