• Portada >
  • Agenda >
  • La Biblioteca Antoni Comas posa en marxa el III concurs de microrelats

Narrativa

La Biblioteca Antoni Comas posa en marxa el III concurs de microrelats

Llibreta 2015

Els participants poden presentar les seves propostes fins al dia 18 de novembre. Els microrelats, que han de ser originals i inèdits, han de recrear situacions on la Biblioteca Antoni Comas sigui un element imprescindible a la trama proposada ja sigui perquè els protagonistes hi fan al·lusions o bé perquè la història passa en un dels espais de la biblioteca. A banda de la temàtica, que en totes les edicions gira al voltant de la Biblioteca Antonia Comas, el gènere d’enguany ha de ser la notícia periodística. El microrelat ha de realitzar-se amb un titular i un text que en cap cas pot excedir dels 500 caràcters, amb espais en blanc inclosos.

Els membres del jurat tindran en compte l’originalitat i la capacitat d’impacte del missatge dels microrelats. Els textos s’han d’enviar per correu electrònic (b.mataro.ac@diba.cat) o bé portar personalment a la Biblioteca Antoni Comas abans del 18 de novembre.

El premi del concurs consisteix en la publicació del microrelat guanyador a la contraportada de la llibreta de la Biblioteca Antoni Comas, que es publicarà al febrer del 2017 amb motiu del quart aniversari de l’equipament cultural. El text guanyador anirà acompanyat d’una il·lustració realitzada per un dissenyador gràfic o il·lustrador.

En la darrera edició del concurs de microrelats s’hi van presentar 120 propostes i “La Nit Màgica” de Salvador Riera va ser el text guanyador. El text, que va ser il·lustrat pel grup artístic MaresmArt i el dissenyador gràfic Cristina Jerónimo, va formar part de la llibreta de la Biblioteca Antoni Comas que es va centrar en la ciència ficció.

El premi del concurs consisteix en la publicació del microrelats guanyador a la contraportada de la llibreta que es publicarà al febrer de 2016 amb motiu del tercer aniversari de la biblioteca, juntament amb una il·lustració realitzada sobre el microlrelat guanyador per un il·lustrador o dissenyador gràfic.

Podeu consultar les bases a l'enllaç adjunt, a la biblioteca i als seus canals habituals de comunicació virtual.

 
La Biblioteca Antoni Comas posa en marxa el III concurs de microrelats
Data publicació: 22.09.2016