• Portada >
  • Article >
  • La Cuina del Maresme

Publicació

La Cuina del Maresme

La cuina del Maresme

L’any 2004 les Biblioteques Municipals del Maresme vàrem editar la primera guia conjunta sobre la cuina del Maresme Els Plats del Ma­resme: les receptes de la comarca poble a poble. L’èxit d’aquesta guia ens ha animat deu anys després a repetir l’experiència amb altres plats propis de la comarca, però amb la novetat que podeu veure com elaboren aquestes receptes els restaurants més prestigiosos de cada població a través dels vostres dispositius mòbils.

La guia va acompanyada d’una bibliografia en què des de mestresses de casa fins a reconeguts cuiners de fama internacional ens mostren i transmeten la seva saviesa a la cuina que, encara que no porti l’etiqueta de maresmenca, és inevitable que es nodreixi d’uns productes de la terra i del mar que el Maresme té amb escreix.

I com que estem parlant d’un art creatiu, animem a tots els que llegeixin aquestes pàgines que s’acostin a la biblioteca de la seva població, i tafanegin la secció de cuina on trobaran mil i una receptes per inspirar-se, des de les més locals fins a les més exòtiques.

Bon profit!
La Cuina del Maresme
Data publicació: 23.04.2014