• Portada >
  • Agenda >
  • La Direcció de Cultura suspèn la celebració de la Nit de la Cultura

Notícia

La Direcció de Cultura suspèn la celebració de la Nit de la Cultura

Cartell de la Nit de la Cultura

La Direcció de Cultura ha decidit suspendre l'acte de lliurament dels Guardons Cultura Mataró que s'havia de celebrar aquest divendres 6 d'octubre a la Nau Gaudí, atesa la situació que viu el nostre país.

La resolució del veredicte del jurat i el lliurament dels Guardons Cultura Mataró es programarà quan es consideri oportú, i s'informarà a través dels canals de comunicació habituals de la Direcció de Cultura.

La Nit de la Cultura està concebuda com un acte d’homenatge a les persones, col·lectius i iniciatives més destacades de l’any 2016 i, en extensió, a totes aquelles persones dedicades a enriquir amb la seva tasca el panorama cultural i artístic mataroní. En el marc d’aquesta vetllada es lliuraran els Guardons Cultura Mataró, el més alt reconeixement que dona la ciutat als seus creadors i agents culturals. La convocatòria neix amb el propòsit de premiar la creació, la recerca i la producció de qualitat realitzada a la ciutat i al territori, i de fomentar la cultura i les arts com a parts constitutives de la seva personalitat i identitat.
La Direcció de Cultura suspèn la celebració de la Nit de la Cultura
Data publicació: 05.10.2017