• Portada >
  • Agenda >
  • La Xarxa de Biblioteques de Mataró col·labora amb la Festa dels Súpers

Activitats literàries

La Xarxa de Biblioteques de Mataró col·labora amb la Festa dels Súpers

Cartell del projecte

Des d'avui i fins al 4 d'octubre, tots els membres del Club Súper 3 poden participar al concurs de la cerca de la paraula màgica a les biblioteques mataronines Pompeu Fabra i Antoni Comas, així com també a les biblioteques de la resta de Catalunya.

Es convida a tots els nens i nenes que vagin a la seva biblioteca i busquin,  entre els llibres infantils, una paraula màgica que serà clau per a la història de la Festa dels Súpers d'enguany  que se celebra els dies 17 i 18 d'octubre a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Entre els llibres infantils de cada biblioteca hi ha amagat, còpies en blanc i negre de pòsters que contenen la paraula màgica. Els lectors infantils l’han de buscar i trobar. Hi ha quatre pòsters especials (un a una biblioteca de cada província) amb un disseny més acurat en color que tindrà un premi associat. Els quatre súpers afortunats que els trobin podran anar a la Festa dels Súpers i conèixer els personatges de la família del Super3 al backstage de l'escenari de l'Estadi Olímpic de Montjuïc.

Aquesta acció, fruit de la col·laboració entre el canal infantil de TV3 i les biblioteques públiques de Catalunya, neix amb l'objectiu de fomentar els hàbits lectors entre els més petits. Les biblioteques catalanes també tindran presència a la Festa dels Súpers en el marc de les activitats programades durant  el 2015 Any de les Biblioteques. 
La Xarxa de Biblioteques de Mataró col·labora amb la Festa dels Súpers
Data publicació: 21.09.2015