• Portada >
  • Agenda >
  • La Xarxa de Biblioteques de Mataró reprèn la programació de cinema infantil en català

Cinema

La Xarxa de Biblioteques de Mataró reprèn la programació de cinema infantil en català

abella maia

La Biblioteca Antoni Comas inicia aquest dissabte 3 d’octubre el segon cicle CINC Cinema Infantil en Català amb la projecció de Big Hero 6 . El  projecte CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat i la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes. L’objectiu del CINC és potenciar l’hàbit de veure pel·lícules en català entre els infants, gràcies a una programació atractiva i una oferta que arriba a tot el territori.

La programació del CINC a Mataró aquest trimestre començarà a la Biblioteca Antoni Comas i oferirà un total de 6 pel·lícules fins al 12 de desembre amb títols destacats com ara L’abella Maia, la pel·lícula, Els increïbles i Up entre d’altres. Les projeccions  es realitzen de les pel·lícules són gratuïtes amb aforament limitat i es realitzaran els dissabtes a les 11 h.

Aprofitant el 18 è aniversari de la Biblioteca Pompeu Fabra durant el mes de novembre i desembre es programaran projeccions de cinema infantil , i al mes de gener es donarà el tret de sortida amb una programació estable dins del cicle CINC
La Xarxa de Biblioteques de Mataró reprèn la programació de cinema infantil en català
Data publicació: 29.09.2015