• Portada >
  • Agenda >
  • L’Ajuntament estrena un nou web de Cultura

Web

L’Ajuntament estrena un nou web de Cultura

Web

L’Ajuntament de Mataró estrena web nou de Cultura per poder mostrar tota l’activitat estrictament cultural i festiva, tant de contingut propi com de les activitats organitzades directament per entitats i altres agents culturals.
L’adreça www.culturamataro.cat permet ampliar el contingut de l’agenda cultural en paper amb una agenda més visual i amb capacitat per ampliar la informació. La plataforma incorpora una mediateca dels actes de l’agenda amb possibilitat de penjar-hi vídeos, fotografies, enllaços al web propi de l’entitat i el grup o companyia, així com també al Facebook i al Twitter, entre d’altres.
Els usuaris podran accedir a la informació de l’agenda cultural de la ciutat a través d’un sistema de cerca per àmbits, per equipaments en els quals s’esdevenen els actes i per tipus d’activitat. També permetrà seguir l’activitat i notícies d’artistes, músics, creadors o escriptors, entre d’altre,. relacionats amb la ciutat i l’activitat a Mataró a través de l’apartat “Recomanem”.
El web incorpora informació de les diferents àrees i serveis de la Direcció de Cultura referent a les arts escèniques i la música, les arts visuals i el cinema, les festes i tradicions, el Museu de Mataró i les exposicions, les seccions d’arqueologia i ciències naturals i l’activitat de la Xarxa de Biblioteques.
El disseny gràfic del web ha anat a càrrec d’Albert Ibanyez i la programació a càrrec d’Estudi Oliver, amb el suport del tècnic de la Direcció de Cultura Fèlix Sainz.
L’Ajuntament estrena un nou web de Cultura
Data publicació: 28.04.2014