• Portada >
  • Agenda >
  • Les Biblioteques de Mataró amplien la seva oferta amb la creació de dos nous clubs de lectura dirigits a joves

Notícia

Les Biblioteques de Mataró amplien la seva oferta amb la creació de dos nous clubs de lectura dirigits a joves

club de lectura

Aquest curs 2019-2020 les Biblioteques de Mataró ofereixen 18 clubs de lectura de temàtiques diverses i dirigits a públic de totes les edats. Els clubs de lectura consisteixen en trobades mensuals a les biblioteques on els seus membres comparteixen la seva experiència, punts de vista i impressions entorn d’una lectura.

Com a novetat d’aquest any, les Biblioteques de Mataró posen en marxa dues noves tertúlies per a joves: “Tertúlia Jove” per a joves de 13 a 16 anys a la Biblioteca Pompeu Fabra i club de lectura en Veu Alta dirigit a joves a partir d’11 anys a la Biblioteca Antoni Comas.

Les Biblioteques de Mataró han programat 9 tertúlies infantils i juvenils:

Biblioteca Pompeu Fabra: Club Gomet Blau (5-7 anys), Club Gomet Vermell (7-11 anys), Club Setciències (10-14 anys), Club dels Superagents Lectors (10-14 anys), Tertúlia jove (13-16 anys) i Llegim! (a partir de 17 anys).

Biblioteca Antoni Comas: Club Gomet Vermell (7-11 anys), La porta màgica (11-13 anys) i club de Lectura en veu alta (a partir d’11 anys).

Les inscripcions a aquests clubs es poden fer fins al 21 de setembre a les Biblioteques de Mataró.

Pel que fa al públic adult, s’ofereixen 9 clubs:

-          Clubs de lectura per a adults: Vens a la tertúlia? (biblioteca Pompeu Fabra i biblioteca Antoni Comas) i Llegir per parlar (biblioteca Antoni Comas).

-          Clubs de lectura en diversos idiomes: Talking about...(anglès) a la biblioteca Pompeu Fabra i a la biblioteca Antoni Comas, On bouquine! (francès) a la biblioteca Antoni Comas i Facciamo due chiacchiere (italià) a la biblioteca Pompeu Fabra.        

També es torna a oferir Català a bon ritme!, una tertúlia de lectura fàcil orientada a persones que vulguin adquirir l’hàbit de llegir i expressar-se en català. (biblioteca Pompeu Fabra i biblioteca Antoni Comas). Aquesta tertúlia s’organitza conjuntament amb el centre de Normalització Lingüística Mataró-Maresme.

Inscripcions

Les inscripcions a aquests clubs es poden fer en ambdues biblioteques, fins al 14 de setembre en el cas dels clubs de lectura per a adults i fins al 21 de setembre en el cas dels clubs per a infants i joves.

En cas de superar el màxim de persones inscrites en un club, es realitzarà un sorteig entre totes els usuaris i usuàries apuntats.
Les Biblioteques de Mataró amplien la seva oferta amb la creació de dos nous clubs de lectura dirigits a joves
Data publicació: 09.09.2019