• Portada >
  • Agenda >
  • Les Biblioteques de Mataró amplien la seva programació amb nous tallers d’informàtica

Biblioteques

Les Biblioteques de Mataró amplien la seva programació amb nous tallers d’informàtica

foto dels tallers

Les Biblioteques de Mataró posen en marxa nous tallers d’iniciació a la informàtica, d’iniciació a Internet i d’eines bàsiques d’Internet.  Les sessions s’iniciaran el dimarts 14 d’abril. Els tallers són gratuïts i es dirigeixen a persones que necessitin introduir-se en el món de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Per a més informació i per inscriure’s a les sessions, els interessats es poden adreçar als taulells d’informació de les Biblioteques o trucar per telèfon a la Biblioteca Pompeu Fabra (93 741 29 20) o a la biblioteca Antoni Comas (93 702 28 13).

A més, els ciutadans que desitgin obtenir el certificat ACTIC emès per la Generalitat de Catalunya que acredita un determinat nivell de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (bàsic, mitjà o avançat)  poden realitzar l’examen virtual a la Biblioteca Antoni Comas, així com consultar o endur-se en préstec la bibliografia específica per a preparar-se aquesta prova i rebre informació personalitzada sobre el seu funcionament.

Actualment les Biblioteques de Mataró disposen de 52 ordinadors amb un paquet bàsic d’ofimàtica i accés gratuït a Internet. Per la seva part, la Biblioteca Antoni Comas disposa d’un espai multimèdia amb 11 ordinadors per a la realització d’accions formatives en grup i a totes dues biblioteques es poden gravar i imprimir documents. Les biblioteques tenen també accés Wi-Fi gratuït i lectors de DNI electrònic.

 
Les Biblioteques de Mataró amplien la seva programació amb nous tallers d’informàtica
Data publicació: 31.03.2015