• Portada >
  • Agenda >
  • Les Biblioteques de Mataró celebren l’Any de les Biblioteques

Activitat a les biblioteques

Les Biblioteques de Mataró celebren l’Any de les Biblioteques

photocall

Durant aquest 2015 les biblioteques proposen als usuaris participar en el concurs Què véns a fer a la Biblio?: Envia’ns la teva foto!

Les biblioteques disposaran d’un photocall i d’uns missatges preparats per a què els usuaris es facin una fotografia i la pengin al Twitter amb l'etiqueta #BibliosMaresme o bé l’enviïn a la biblioteca (b.mataro.ac@diba.cat i b.mataro.pf@diba.cat). El concurs estarà obert fins al 31 de desembre. El 12 de gener de 2016 a les 18 h, a la sessió de l'Hora del conte de la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, es realitzarà un sorteig de dos premis culturals entre totes les fotografies presentades.

Aquest projecte forma part d’una iniciativa conjunta de les Biblioteques Municipals del Maresme. Els usuaris de les biblioteques del Maresme podran participar en aquest concurs, fent arribar la fotografia al correu electrònic de la seva biblioteca o penjant-la al Twitter.

La Biblioteca Antoni Comas disposarà del photocall fins al mes de juliol. A partir del mes de setembre estarà disponible a la Biblioteca Pompeu Fabra.

Per a més informació podeu consultar les bases del concurs al document adjunt.
Les Biblioteques de Mataró celebren l’Any de les Biblioteques
Data publicació: 17.04.2015