• Portada >
  • Agenda >
  • Les Biblioteques de Mataró proposen la primera ruta literària de la guia “LiteraRutes pel Maresme”

Notícia / Biblioteques

Les Biblioteques de Mataró proposen la primera ruta literària de la guia “LiteraRutes pel Maresme”

mataró

Les Biblioteques de Mataró us conviden el pròxim diumenge 5 de juny a una passejada literària de la mà de l'escriptor i cronista Joaquim Casas (Blanes, 1911 - Mataró, 1993). La ruta està organitzada per la Xarxa de Biblioteques de Mataró. A través de la lectura dels escrits de Casas  es podrà rememorar els ambients i els personatges del seu moment.

El lloc de trobada és la Plaça Santa Anna de Mataró i cal inscripció prèvia a les Biblioteques de Mataró (Biblioteca Pompeu Fabra i Biblioteca Antoni Comas). El 2 d’octubre al matí es repetirà novament la ruta.

Aquesta ruta neix a partir de la guia de recursos que editen les Biblioteques del Maresme que es publiquen des del 2004. La guia d’aquest 2016, “25 LiteraRutes pel Maresme”, proposa itineraris per diversos indrets de la comarca tot descobrint el seu patrimoni literari.

La guia s’edita en format paper i en versió digital, accessible de forma gratuïta des de Google Play i Apple Store, sota els noms de BibliosMaresme (per a tauletes tàctils) i BiblioMaresme (per a telèfons mòbils).

La guia en paper incorpora un codi QR que enllaça a un vídeo de cada ruta proposada, que permet fer un primer tast de l’experiència.

En versió digital (app), inclou la guia “25 LiteraRutes pel Maresme” i els vídeos que ha enregistrat cada municipi amb la seva ruta literària.

Podeu veure un vídeo de la ruta i consultar la guia de recurssos d'enguany en els enllaços adjunts.

 
Les Biblioteques de Mataró proposen la primera ruta literària de la guia “LiteraRutes pel Maresme”
Data publicació: 25.05.2016