• Portada >
  • Agenda >
  • Les Biblioteques de Mataró proposen més de 30 activitats per a aquest estiu

Cicles literaris

Les Biblioteques de Mataró proposen més de 30 activitats per a aquest estiu

empedrat de contes 2014

La Xarxa de Biblioteques de Mataró, integrada per la Biblioteca Pompeu Fabra i la Biblioteca Antoni Comas, ofereix una àmplia programació durant aquest estiu a través de dos cicles: “Capvespres als jardinets” i “Empedrat de contes”. Durant els mesos de juliol, agost i setembre s’han programat més d’una trentena d’activitats diverses com ara hores del conte, concerts i recitals poètics.

El cicle “Empedrat de contes” arriba enguany a la cinquena edició, encara que des dels inicis de la biblioteca es van obrir els jardinets per fer les hores del conte a l’estiu. Aquest cicle ofereix espectacles de petit format de música, dansa, titelles, teatre i altres relacionats amb les lletres. En total hi haurà 25 hores del conte especial. La Biblioteca Pompeu Fabra oferirà aquesta programació especial cada dimarts a les 18 h i la Biblioteca Antoni Comas els dimecres a les 19 h els mesos de juliol i agost i el mateix dia però a les 18 h durant el mes setembre.

La quarta edició dels “Capvespres als jardinets” vol aprofitar l’espai acollidor dels jardins de la Biblioteca Pompeu Fabra per oferir una programació ben diversa en la qual hi destaquen tres concerts de grups joves com és el cas d’Esperit!, Wanh i Zirena. El cicle també ofereix una sessió de contes eròtics i tres recitals poètics on intervindran músics i poetes de la ciutat.

Consulteu la programació dels dos cicles en els enllaços adjunts.

 

 
Les Biblioteques de Mataró proposen més de 30 activitats per a aquest estiu
Data publicació: 26.06.2015