• Portada >
  • Agenda >
  • Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten la nova guia de recursos

Notícia

Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten la nova guia de recursos

portada de la guia

Les Biblioteques del Maresme presenten la guia de recursos del 2018, Singularitats naturals del Maresme, on es recullen aquelles curiositats o peculiaritats naturals presents a tots els municipis de la comarca. La guia estarà disponible a partir del 23 d’abril a les biblioteques Pompeu Fabra i Antoni Comas, i també en versió digital a través d’una aplicació per a dispositius mòbils.

 Al Maresme hi ha una gran riquesa natural per descobrir. Amb aquesta guia, les biblioteques volen despertar la curiositat i l’interès per conèixer espais naturals, així com la flora, la fauna, els boscos i el mar. Aquest any han participat a la guia els tres parcs naturals que hi ha a la comarca: el Parc de la Serralada de Marina, el Parc del Montnegre i el Corredor i el Parc de la Serralada Litoral, que ofereixen visites guiades per experts, les quals permeten conèixer i gaudir millor d’aquests espais.

La guia s’edita i es distribueix gratuïtament pels voltants de Sant Jordi, en format paper a les biblioteques municipals de la comarca del Maresme. També hi ha la versió digital, Bibliosmaresme, accessible des de Google Play i Apple Store, tant per a tauletes tàctils com per a telèfons mòbils. A més, la guia compta amb uns codis QR que enllacen tant als vídeos promocionals de les biblioteques, com als vídeos relacionats amb la temàtica. Enguany, diversos especialistes donen a conèixer les singularitats naturals de primera mà.

A Mataró, la presentació de la guia es farà el 14 de maig a les 19.30 h a la biblioteca Pompeu Fabra. L’acte comptarà amb experts de la comarca que han participat en el projecte com són: Joan Manel Riera de l’Escola de Natura del Corredor; Toni Marí del Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina, l’Oriol Bassa, Tècnic Superior de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls i Xavier Seglar de l’Escola del Mar de Badalona. Es tractaran temes singulars del Maresme com la importància ecològica de l’Alguer de Mataró i les peculiaritats dels nostres boscos, refugi d’espècies de plantes i animals.

 
Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten la nova guia de recursos
Data publicació: 17.04.2018