• Portada >
  • Agenda >
  • Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten la nova guia de recursos Balls i danses del Maresme

Biblioteques

Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten la nova guia de recursos Balls i danses del Maresme

guia de recurssos

Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten, com cada any pels volts de Sant Jordi, la guia de recursos comarcal que enguany està dedicada als balls i danses tradicionals.

La guia “Balls i danses del Maresme” és fruit d’un laboriós treball de recerca, on experts i especialistes han unit esforços per a recopilar i recuperar aquesta cultura tradicional de la nostra comarca. En aquesta ocasió també s’ha comptat amb la col·laboració de l’Esbart Català de Dansaires i del Sr. Pompili Massa.

Com cada any s’edita la guia en format paper i per tercer any consecutiu es presenta també en format digital, accessible de forma gratuïta des de Google Play i Apple Store, sota els noms de BibliosMaresme (per a tauletes tàctils) i BiblioMaresme (per a telèfons mòbils).

Aquesta aplicació per a dispositius mòbils (App) inclou el següent:

·         La guia “Balls i danses del Maresme”.

·         Els vídeos dels balls.

·         Una fitxa de cada biblioteca amb informació sobre els seus serveis, horaris,  dades de contacte i geolocalització.

·         Un plànol virtual dels espais de cada biblioteca.

 

A partir del 23 d’abril la guia “Balls i danses del Maresme” es distribuirà de forma gratuïta a les Biblioteques de Mataró.

Com a novetat d’aquest any, des del Pinterest de les Biblioteques de Mataró, es podran consultar les guies comarcals editades des de l’any 2004 fins avui. Aquestes guies són una gran eina de difusió de la col·lecció local de les biblioteques de la nostra comarca, doncs al llarg del temps s’han tractat diversos temes: des de cuina, història, indústria, indrets singulars, poesia, festes populars, etc.
Les Biblioteques Municipals del Maresme presenten la nova guia de recursos Balls i danses del Maresme
Data publicació: 21.04.2015