• Portada >
  • Agenda >
  • Mataró celebra la 33a Exposició de Bolets del Maresme

Notícia

Mataró celebra la 33a Exposició de Bolets del Maresme

Foto cartell exposició

La 33ª Exposició de Bolets del Maresme es celebrarà a la plaça de l’Ajuntament de Mataró del 4 al 10 de novembre. L’exposició pretén ser una mostra representativa de la diversitat de bolets del Maresme a inicis de novembre. Si les condicions meteorològiques d’aquesta tardor són favorables pels bolets, la mostra pot arribar a aplegar més de 100 espècies diferents de bolets. Doncs els col·laboradors i voluntaris els colliran per diferents ambients de la comarca a la sortida del mateix dissabte dia 4 de novembre al matí.

L’exposició s’acompanya de diversos panells informatius sobre les principals característiques d’aquests singulars organismes i el paper que juguen al medi natural, per aprendre a respectar-los, amb un programa específic per a famílies i escolars.

La mostra podrà visitar-se dissabte i diumenge de 10 a 21 h; de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 15 a 19 h; i divendres de 9 a 14 h.

D’altra banda, dins del marc d’aquesta exposició, es duran a terme moltes altres activitats com la tradicional sortida a buscar bolets, del dia 4 de novembre al matí, que formaran part després de l’exposició.

De dilluns a divendres, diversos grups escolars faran visites guiades a l’exposició i també realitzaran tallers sobre el tema. Els tallers es faran a Can Serra. Museu de Mataró (El Carreró, 17), del 6 al 10 de novembre, i a Can Boet. Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural (carrer de Pablo Iglesias, 83), del 20 al 24 de novembre.

Relacionat amb l’exposició, s’organitzaran dos tallers familiars: el diumenge 5 a Can Serra. Museu de Mataró, taller “Impresionats per la Natura” on es practicaran diverses tècniques d’impressió amb elements de la natura i, el diumenge 27 de novembre a les 12 h a Can Boet, tindrà lloc “Esclats de vida a la tardor: els bolets?” per conèixer el paper vital dels bolets dins els boscos del Maresme.

Totes les activitats són gratuïtes excepte els tallers per a les escoles.

Podeu consultar el programa detallat a l’enllaç.
Mataró celebra la 33a Exposició de Bolets del Maresme
Data publicació: 30.10.2017