• Portada >
  • Agenda >
  • Oberta la convocatòria per a participar al 5è Concurs de Cartells de Carnestoltes de Mataró

Notícia / Carnestoltes 2019

Oberta la convocatòria per a participar al 5è Concurs de Cartells de Carnestoltes de Mataró

imatge del concurs

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases de participació del 5è Concurs de Cartells de Carnestoltes de la ciutat. La convocatòria va adreçada a professionals de disseny gràfic i a estudiants d’últim curs d’un grau universitari o d’un cicle superior en l’àmbit de disseny gràfic.

Les bases regulen que es poden presentar les obres individualment o de forma col·lectiva, i només es podrà presentar una proposta per participant o col·lectiu. La data màxima de lliurament dels cartells és el 12 de desembre a les 20 hores, i s’haurà d’efectuar a la seu de la Direcció de Cultura de Mataró (carrer de Sant Josep, 9).

El jurat estarà format per un dissenyador gràfic multidisciplinar i professor de disseny gràfic que ha participat en diversos jurats internacionals; un dissenyador gràfic i professor de disseny gràfic al Grau de Disseny de la Universitat de Barcelona (UB); un tècnic de disseny gràfic de l’Ajuntament de Mataró, dos tècnics de la Direcció de Cultura , un membre de la Comissió de Carnestoltes 2019 , i un representant de la Direcció Artística del Carnestoltes 2019. El veredicte del cartell guanyador es farà públic a mitjan febrer de 2019, a la roda de premsa de presentació dels actes de Carnestoltes.

El premi està dotat amb 1.500 €. La persona guanyadora també serà l’encarregada de dissenyar i maquetar el programa de mà dels actes del Carnestoltes i diverses aplicacions gràfiques derivades del disseny del cartell.

Els criteris per avaluar el cartell guanyador seran l’originalitat, la qualitat artística, la seva capacitat i claredat comunicativa, la seva adequació al Carnestoltes mataroní i la transmissió de valors positius vinculats a la celebració de la festa i a la participació ciutadana des de la responsabilitat.

Del 19 de febrer al 6 de març la biblioteca Pompeu Fabra acollirà l’exposició amb tots els cartells participants.

Podeu consultar les bases en l'enllaç adjunt a la notícia
Oberta la convocatòria per a participar al 5è Concurs de Cartells de Carnestoltes de Mataró
Data publicació: 22.10.2018