• Portada >
  • Agenda >
  • Obertes les inscripcions a la Rua de Carnestoltes

Carnestoltes

Obertes les inscripcions a la Rua de Carnestoltes

Carnestoltes Rua Sergio Ruiz ©

Les comparses ja es poden inscriure a la Rua de Carnestoltes per participar al tradicional concurs que tindrà lloc el proper dia 25 de febrer de 2017.

La inscripció s’ha de fer a les oficines de Cultura (carrer Sant Josep, 9. Mataró) de 9 a 14 hores (de dilluns a divendres) i de 18 a 20 hores (de dimecres a divendres), fins al divendres 17 de febrer a les 20h. Totes elles seran convocades el dimarts 21 de febrer a les 19:30h del vespre a les oficines de Cultura per celebrar una reunió d’organització prèvia. 

La concentració de comparses, prèvia a la desfilada, es farà a la Plaça de Cuba (tram comprès entre el carrer de Sant Joaquim i el carrer de Cuba), a partir de les 17:00 fins les 17:30 hores.

El jurat emetrà el seu veredicte i proposarà els tres premis següents: Premi a la millor comparsa: 500 €, Premi a la comparsa més satírica: 300 €, i Premi especial del jurat : 200 €. El premi a la millor comparsa, a més, tindrà l’honor de participar a l’Arribada d’en Pellofa de l’any 2018. La lectura del veredicte es farà al final de la Rua, al Nou Parc Central.

En els documents adjunts podreu descarregar-vos les bases i el full d'inscripció. És molt important llegir-se les bases i assegurar-ne el compliment en la seva totalitat. 
Obertes les inscripcions a la Rua de Carnestoltes
Data publicació: 16.01.2017