• Portada >
  • Article >
  • Singularitats naturals del Maresme

Publicació

Singularitats naturals del Maresme

Guia

Les Biblioteques del Maresme presenten la guia de recursos del 2018, Singularitats naturals del Maresme, que recull aquelles curiositats o peculiaritats naturals presents a tots els municipis de la comarca. La guia està disponible en versió paper a les biblioteques de la comarca, i també en versió digital a través d’una aplicació per a dispositius mòbils.

Sovint la vida quotidiana ens allunya de l’entorn natural. En aquest sentit, al Maresme hi ha una gran riquesa per descobrir. Amb aquesta guia, les biblioteques volen despertar la curiositat i l’interès per conèixer espais naturals, així com la flora, la fauna, els boscos i el mar. Aquest any han participat a la guia els tres parcs naturals que hi ha a la comarca: el Parc de la Serralada de Marina, el Parc del Montnegre i el Corredor i el Parc de la Serralada Litoral, que ofereixen visites guiades per experts, les quals permeten conèixer i gaudir millor d’aquests espais.

La guia s’edita i es distribueix gratuïtament en format paper a les biblioteques municipals de la comarca del Maresme. També hi ha la versió digital, Bibliosmaresme, accessible des de Google Play i Apple Store, tant per a tauletes tàctils com per a telèfons mòbils. A més, la guia compta amb uns codis QR que enllacen tant als vídeos promocionals de les biblioteques, com als vídeos relacionats amb la temàtica: enguany, diversos especialistes donen a conèixer les singularitats naturals de primera mà, a través d’entrevistes i passejades.

A les Biblioteques del Maresme, ens plau oferir-vos aquest recull que aplega bibliografia i imatges perquè en quedi testimoni.
Singularitats naturals del Maresme
Data publicació: 01.06.2018