• Portada >
  • Agenda >
  • S’obren les llistes d’espera per a formar part d’algunes comparses institucionals

Notícia

S’obren les llistes d’espera per a formar part d’algunes comparses institucionals

Tabalers do Maresme

S’han obert les inscripcions per formar part de la llista d’espera d’algunes de les comparses institucionals de Mataró. Fins al 9 de desembre aquelles persones interessades a pertànyer a una colla es poden apuntar i així formar part les llistes d’espera.

Les llistes de les comparses que s’obren durant aquest període són les següents: responsables de Nans, Tabalers do Maresme, Tabalers de la Momerota, Flabiolaires de la Família Robafaves i Ministrils de l’Àliga (gralla, violí, trombó,  tible, sac de gemecs i flabiol).

Les inscripcions només seran acceptades si en el moment de realitzar la inscripció es té l’edat mínima per inscriure’s a la comparsa:

-       Responsables de Nans: 18 anys

-       Tabalers de la Momerota: 18 anys

-       Tabalers do Maresme: 18 anys

-       Flabiolaires de la Família Robafaves: 8 anys

-       Ministrils de l’Àliga: 8 anys

 

Els interessats es poden apuntar tan telemàticament, a través dels enllaços adjunts, però també trucant al 010 i presencialment a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9) i a les oficines d’atenció ciutadana.

Per formar part d’una colla de músics és imprescindible tenir coneixements musicals de l’instrument que s’ha de tocar. Abans d’entrar a la colla es realitzarà una prova pràctica on s’acreditarà el nivell de coneixement.

Encara que a la sol·licitud d’inscripció hi haurà la possibilitat de demanar formar part de diverses llistes d’espera, un cop es comuniqui a la persona inscrita que té plaça en una de les Colles, les altres sol·licituds quedaran anul·lades.

Els menors d’edat hauran de sol·licitar la inscripció a les Colles Institucionals amb el consentiment dels seus representants legals. 

La selecció dels nous membres es farà per sorteig de les persones inscrites a les llistes d’espera, si el número de sol·licituds és superior a les places a cobrir. D’aquest sorteig se n’anunciarà dia, hora i lloc a través de la pàgina web de la Direcció de Cultura.

La mesa d’aquest sorteig estarà constituïda per la Regidora d’Urbanisme, Desenvolupament Econòmic i Cultura o persona en qui delegui, un representant de la Coordinadora de Colles Institucionals i un/a tècnic/a de la Direcció de Cultura que confeccionarà l’acta corresponent.

Les inscripcions es regeixen a través de Reglament d’ús i funcionament de les Comparses Institucionals del Seguici Festiu Institucional de Mataró, aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Mataró amb data 6 de juliol de 2017 que esdevé una normativa bàsica que defineix els criteris i paràmetres per incorporar-se a cada comparsa, així com defineix el funcionament de les llistes d’espera.

En l’enllaç adjunt trobareu el procediment per a realitzar la sol·licitud
S’obren les llistes d’espera per a formar part d’algunes comparses institucionals
Data publicació: 08.11.2018