Activitats

serveis

 • L’hora del conte

  Sessions de narracions d’un conte adreçades al públic infantil, cada dimecres a les 6 de la tarda. En dates assenyalades s’organitzen sessions especials, amb escenificacions, titelles o música a càrrec d’alguna companyia professional.

  Durant els mesos d’estiu la Biblioteca ofereix una programació especial, l’Empedrat de Contes, que es realitza al Parc de l’Antic Escorxador, a l’ombra dels arbres centenaris.


  [X] tancar desplegable
 • Tertúlies literàries

  Véns a la tertúlia?
  Trobada mensual, cada segon dimecres de mes a les 7 de la tarda, per debatre i intercanviar sensacions i punts de vista sobre un llibre o autor d’interès. Cal inscripció prèvia. Activitat conduïda per la Cristina Valls.

  Un món de llibres
  Trobada mensual, cada primer dimecres de mes a les 7 de la tarda, per debatre i intercanviar sensacions i punts de vista sobre un llibre en què una o diverses dones són els persontges principals de l’obra. Cal inscripció prèvia.Activitat conduïda per la Maite Lafontana.

  Lectura fàcil: Llegeix amb nosaltres
  Trobada mensual orientada a persones amb ganes de llegir i expressar-se en català de manera relaxada i divertida. Activitat dins del cicle de Lectura fàcil, un servei dirigit a persones amb dificultats lectores o de comprensió. En col·laboració amb el CNL Mataró – Maresme. Cal inscripció prèvia.

  Club gomet vermell
  L’objectiu del Club gomet vermell és potenciar la capacitat i comprensió lectora mitjançant lectures en veu alta de contes destinats a edats compreses entre 7-10 anys.

  El Club es reuneix setmanalment d’octubre a juny, els dijous a les 6 de la tarda.

  Talking About
  Trobada mensual orientada a persones amb ganes de llegir i expressar-se en anglès de manera relaxada i divertida. Cal inscripció prèvia. Activitat conduïda per Laura Patricio.

  On bouquine!
  Trobada mensual orientada a persones amb ganes de llegir i expressar-se en francès de manera relaxada i divertida. Cal inscripció prèvia. Activitat conduïda per Marta Farrés.


  [X] tancar desplegable
 • Tallers a la biblioteca

  Activitats adreçades a públic familiar amb l’objectiu de proporcionar una estona d’oci cultural en família. Els tallers que s’organitzen són literaris o de manualitats, relacionats amb un tema a descobrir o explorar. Durant l’any es programen multitud de tallers de caràcter mensual. Consulteu la programació per veure’n el detall.


  [X] tancar desplegable
 • Altres activitats

  Al llarg de l’any la Biblioteca acull una gran diversitat d’activitats culturals, com presentacions de llibres, xerrades sobre temes d’actualitat, conferències, actes relacionats amb la cultura de proximitat, espectacles musicals, etc. Per a més informació consulteu la programació mensual de la Biblioteca.


  [X] tancar desplegable


Biblioteca Pública Antoni Comas
c. d’Enric Prat de la Riba, 110
08301 Mataró
tel. 937 022 813
b.mataro.ac@diba.cat