Sessions d’Accés a la Informació

Sessions de formació

Les Biblioteques de Mataró ofereixen dos tipus de visites específiques d’accés a la informació, en funció del curs escolar.

Visita d’accés a la informació adreçada a alumnes de 3r-6è de primària. Inclou una part pràctica que consisteix a conèixer diferents fonts d’informació en línia i fer diverses cerques a través del portal infantil Gènius de la Biblioteca Virtual.

Visita d’accés a la informació adreçada a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Es presenten les diferents bases de dades consultables en línia, sobre temàtiques diverses: ciència, medecina, legislació, etc. Aquesta formació es pot complementar amb una segona sessió on s’explicaran altres bases de dades més específiques com Ambientech, que vol fomentar i difondre l'educació ambiental mitjançant la formació de les ciències i la tecnologia; el Fons local de publicacions periòdiques digitalitzades; Quiosc, amb accés als darrers números de les revistes de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català que es troben en format digital; NAXOS Music Library, excel·lent recurs musical amb gravacions seleccionades de més de 540 segells independents de música clàssica; o eBiblio Catalunya, plataforma amb novetats editorials de diverses temàtiques per a públic infantil, juvenil i adult.Biblioteca Pública
Pompeu Fabra

Plaça d’Occitània, s/n 08302 Mataró
tel. 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
De dimarts a divendres, de 9.30 a 11 h i de 15.30 a 17 h