Serveis

Lectura i consulta
Als espais de les biblioteques disposeu de diversos ordinadors de consulta a internet i al catàleg, punts de lectura, punts d’autoescolta de CD i visionat de DVD.

Informació
Digueu-nos què necessiteu i us ajudarem a trobar-ho, no només ajudant-vos a consultar el catàleg propi i localitzar els documents a la sala, sinó que us oferim també la possibilitat de trobar la informació fora de la biblioteca.

Préstec
A més a més d’endur-vos en préstec documents de les biblioteques de Mataró, també podeu disposar del fons de la resta de biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona i de les altres províncies, a banda de disposar de serveis de préstec especials.

Internet i ofimàtica
Ja sigui mitjançant els ordinadors d’accés a internet de les biblioteques o de dispositius mòbils (ordinadors, tablets, telèfons...), amb el carnet de les biblioteques us podeu connectar de manera gratuïta.

Formació d’usuaris
Les biblioteques us oferim la possibilitat de formar-vos en l’ús de la biblioteca, del catàleg i del conjunt dels serveis.

Serveis a centres d’ensenyament
Les biblioteques disposen de diferents serveis específics per als centres educatius: visites, préstec de lots i assessorament, entre d’altres.

Altres serveis
Per si necessiteu endollar i/o protegir els vostres ordinadors, escanejar o fotocopiar documents, us oferim aquests serveis complementaris.Podeu consultar la programació específica de cada biblioteca a la seva pròpia pàgina: