Les activitats

Hora del conte
Sessions de contes per a iniciar els infants a la lectura i a la narració oral, amb contes clàssics, moderns i històries inventades. Durant els mesos d’estiu, podeu gaudir d’una programació especial, l’Empedrat de contes.

Clubs de lectura
Sessions mensuals per a comentar i posar idees en comú d’un llibre que s’han llegit tots els participants en un temps determinat.

Clubs de lectura infantils
Trobades en grup per a nens/es de totes les edats, per començar a agafar l’hàbit de la lectura mitjançant sessions amenes i divertides.

Tallers
Activitats adreçades a públic familiar amb l’objectiu de proporcionar una estona d’oci cultural en família. Els tallers que s’organitzen són literaris o de manualitats, relacionats amb un tema a descobrir o explorar.

Visites guiades
Us oferim la possibilitat de formar-vos en l’ús de la Biblioteca (com està distribuïda, què podeu trobar i a on, com funciona el catàleg...), ja sigui individualment o bé en grup. També podeu sol·licitar visitar la instal·lació solar fotovoltaica de la Biblioteca Pompeu Fabra i conèixer les singularitats dels edificis que alberguen les biblioteques.Podeu consultar la programació específica de cada biblioteca a la seva pròpia pàgina: