Can Serra
- Exposició permanent

Eusebi Escarpenter ©

L’exposició permanent presenta de forma sintètica, a l'edifici de Can Serra, dos dels eixos temàtics del programa expositiu del Museu de Mataró relacionats amb la història de la ciutat: Iluro, ciutat romana i Mataró, ciutat mediterrània. L’espai disponible a Can Serra, molt limitat en superfície, només permet explicar els projectes de recerca del museu i exhibir una petita part de les col·leccions (s’hi retrobaran les peces més destacades però també noves adquisicions), en un desenvolupament temàtic forçosament reduït, tanmateix renovat i modernitzat, que prefigura el que en un futur s’explicarà sobre la ciutat. El muntatge incorpora plafons explicatius, maquetes i recursos audiovisuals de contextualització.

L’exposició Iluro, ciutat romana, a la primera planta de Can Serra, ofereix en cinc àmbits temàtics, una aproximació al Mataró d’època romana que les excavacions dels darrers anys han permès conèixer molt millor.

iluro Eusebi Escarpenter © - Iluro, ciutat romana.

L’exposició Mataró, ciutat mediterrània, situada a la segona planta, fa un recorregut en 3 grans àmbits per la història de la ciutat des dels temps medievals i moderns fins a l’actualitat.

Eusebi Escarpenter © - Mataró, ciutat mediterrània.

Can Serra. Museu de Mataró
El Carreró, 17
08301 Mataró
tel. 937 582 401
museum@ajmataro.cat

Visita guiada a Can Serra. Museu de Mataró, cada primer dissabte de mes a les 18 h