Mostra de teatre
a les escoles i instituts

drac

La mostra de teatre als instituts és una experiència pionera a Catalunya iniciada el curs 2000-2001 en què el teatre esdevé un projecte educatiu de primer ordre dins l’horari lectiu dels centres. 
Els escolars de 2n d’ESO dels instituts públics mataronins tenen el teatre com a assignatura optativa assessorats per especialistes en pedagogia teatral.
Els instituts treballen una temàtica comuna i per fer-ho estan acompanyats de professionals de les arts escèniques que donen una mirada no només externa sinó global del projecte aportant un valor afegit.
La mostra de teatre a les escoles va néixer durant el curs 2010-2011 com la continuació lògica de la mostra de teatre als instituts. La mostra s’adreça a alumnes de cicle superior de primària que imparteixen teatre dins l’horari lectiu. Els mestres reben el suport d’un pedagog teatral i anualment s’escull una temàtica comuna de treball.

Els dos projectes es realitzen en col·laboració amb la Direcció d’Educació de l’Ajuntament de Mataró.Podeu consultar els projectes educatius de música aquí.